Перевірку антитерористичною операцією вже пройшли 120 «беркутівців» зі Львова, а зараз там – ще 20

17:55 8 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Про це повідомив у вівторок перший заступник начальника обласного управління МВС Сергій Вучкан.

Агенція «Вголос» інформує сьогодні, 8 липня, в повідомленні «Екс-«беркутівців» з Львівщини зараз «перевіряють» у зоні АТО»:

«У зоні проведення антитерористичної операції на сході України зараз перебувають 20 бійців колишнього спецпідрозділу міліції «Беркут». Про це повідомив перший заступник начальника ГУ МВС у Львівській області Сергій Вучкан під час сесії Львівської обласної ради сьогодні, передає кореспондент «Вголосу».

Сергій Вучкан зазначив, що до подій на Майдані в спецпідрозділі ГУ МВС у Львівській області «Беркут» було близько 300 працівників. Після переатестації понад 20 людей, які були членами цього підрозділу, було звільнено.

«Ротація серед працівників колишнього «Беркуту» триває і досі. Зараз їх перевіряють через АТО. Антитерористичну операцію пройшли 120 бійців «Беркуту», а зараз там є ще 20 людей. Лише після завершення АТО ми побачимо хто є  хто, як вони поводяться на полі бою і як хто відгукується. Тоді й будемо робити висновки», – сказав міліціонер.

Як писав «Вголос», на початку квітня прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за фактом перевищення службових повноважень працівниками Львівського спецпідрозділу міліції «Беркут» під час мирних акцій протесту в м. Києві».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів