Перепустки в пішохідну зону Львова видають у центрі надання адмінпослуг його Галицького району

10:05 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mobility.lviv.ua

Про це повідомляє в п’ятницю прес-служба міської ради.

Як повідомляє сьогодні, 4 липня, «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, центр надання адміністративних послуг Галицького району інформує про порядок отримання перепусток для в’їзду в пішохідну зону нашого міста. У повідомленні також мовиться:

«Останнім часом збільшилась кількість звернень щодо заїзду в центральну частину міста, тому нагадуємо, що з кінця квітня поточного року рух в пішохідну частину міста обмежено роботою болардів. Система працює щоденно з 10:30 до 23:00 год.

В'їзд у пішохідну зону здійснюється за спеціальними перепустками, виданими Галицькою районною адміністрацією. Слід наголосити, що така перепустка не надає права на стоянку та паркування автотранспорту на території пішохідної зони центральної частини м. Львова, а лише право заїзду на 15 хв.

У разі порушення правил стоянки і паркування в пішохідній зоні, транспортний засіб може бути евакуйований на спеціально обладнаний майданчик. Для отримання перепустки для в’їзду на територію пішохідної зони потрібно звернутись з необхідним пакетом документів у «Центр надання адміністративних послуг» Галицького району (м. Львів, вул. Ф. Ліста, 1, каб.№10). 

Перепустка видається у триденний термін з моменту звернення мешканців та дійсна протягом 1 року. Для отримання перепустки необхідно подати такі документи:

– заяву на ім’я голови Галицької районної адміністрації;

– копію технічного паспорта на транспортний засіб, на який оформляється перепустка;

–копію посвідчення водія;

 -  копію паспорта громадянина.

Зверніть увагу! Відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради 03.02.2012 р., право на в’їзд автотранспорту на територію пішохідної зони надається мешканцям, які проживають та зареєстровані на території пішохідної зони. Це право також поширюється на власників житлових приміщень, які знаходяться на території пішохідної зони, їх подружжя, що має власний автомобіль або керує транспортним засобом, при наявності технічного паспорта на автомобіль та посвідчення водія.

У випадку додаткових питань, працює телефонна довідка ЦНАПу: 032 297 57 95».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів