Школярки заохочували у Львові водіїв наліпками дотримуватися правил

14:20 26 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook»

Порушників під прицілом телекамер та поліцейським геть не було.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли про «акцію для «класних» водіїв»: «Учні школи №70 під наглядом діючих офіцерів поліції закликали водіїв дотримуватися правил дорожнього руху. Акція проходила біля пішохідних переходів та знаків «Проїзд без зупинки заборонено».

«Ті водії, які дотримувалися вимог правил дорожнього руху отримували від дітей наліпки на автомобіль з написами «Класний водій», «Надійний водій», «За кермом я офлайн». Така соціальна ініціатива покликана підвищити правосвідомість водіїв та надати їм певний кредит довіри, адже всі власники транспортних засобів пообіцяли дітям, що будуть уважними за кермом та дотримуватимуться правил», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції в інтернет-мережі «Facebook» також опублікували фоторепортаж з місця події.

Натомість у «Телевізійній службв новин» каналу «1+1» зауважили: «Порушників під прицілом телекамер та поліцейським геть не було. Хоча учні кажуть, що часом перейти їм дорогу біля школи буває складно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів