Патрульні врятували трьох львів’янок

20:20 17 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Правоохоронці відреагували повідомлення про те, що з квартири на вулиці Кобилянської лунають жіночі крики про допомогу.

«Патрульні вночі рятували двох дівчат, від отруєння чадним газом», – повідомили сьогодні, 17 квітня, правоохоронці, які також розповіли подробиці:

«Орінєнтовно о десятій вечора 16 квітня до патрульних надійшов виклик від медиків, що з квартири на вулиці Кобилянської лунають жіночі крики про допомогу. Прибувши за вказаною адресою до патрульних звернулася громадянка і повідомила, що 20 хвилин тому, до неї зателефонувала співробітниця і просила викликати лікарів для її сестри. Згодом перестала виходити на зв‘язок.

Патрульні викликали рятувальників і спільно прийняли рішення вибити вікно і потрапити до квартири. Одну з дівчат, 1980 року народження, знайшли у ванній кімнаті без свідомості.

Друга дівчина лежала на кухні й не могла нічого пояснити. Одну з сестер госпіталізували медики з підозрою щодо отруєння чадним газом, другій – надали допомогу на місці. 

Згодом аварійна газова служба підтвердила, що в квартирі був чадний газ. На місце викликали слідчих».

Про це повідомили сьогодні, 17 квітня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли:

«Патрульні Львова врятували дівчину – лікарі повідомили, що лишалися лічені хвилини. Сьогодні, орієнтовно о сьомій ранку, їдучи на перезмінку до патрульних на вулиці Володимира Великого звернувся громадянин і повідомив, що неподалік дівчині погано. 

Коли патрульні підбігли до неї, то дівчина задихалася. Їй ставало все гірше. Інспектори прийняли рішення не зволікати і везти дівчину 1992 року народження у найближчу лікарню.

Екіпаж доставив її до Львівського обласного клінічного кардіологічного центру на вулиці Кульпарківській. Після надання допомоги дівчині, лікар повідомив, що лишалися лічені хвилини і сталася б невиправна біда. Патрульні вчасно привезли її до лікарні».

Про це також повідомили сьогодні, 17 квітня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів