Патрульні відрадили львів’янина від самогубства

13:20 17 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Підприємець із вулиці Джорджа Вашингтона вирішив вкоротити собі віку, бо не мав чим виплатити зарплату своїм працівникам.

У понеділок у службі «102» Львівського обласного управління поліції отримали повідомлення про тете, що в одному з будинків на вулиці Джорджа Вашингтона закрився в власній кімнаті чоловік, який хоче покінчити життя самогубством. Інспектори патрульної поліції оперативно прибули за вказаною адресою, де мати чоловіка повідомила їм, що її син займається підприємництвом і немає змоги виплатити зарплату працівникам і через це хоче накласти на себе руки. 

Патрульні почали спілкуватись з ним через замкнені двері й переконали його відчинити їх. Він пояснив, що хоче повіситися, бо йому не виплатити гроші за роботу, й показав відповідні документи.

Інспектори розповіли йому про те, який вихід є з цієї ситуації, й надали номер центру безоплатної правової допомоги. Відтак, він заспокоївся й дуже дякував за надану допомогу та теплі слова.

Про це повідомили сьогодні, 17 січня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й порадили: «Шановні громадяни, якщо у Вас виникнули труднощі у фінансовій чи правовій сфері – не варто впадати у відчай. Вам зможуть допомогти у регіональному центрі безоплатної вторинної допомоги, телефонуйте за номером 0 800 213 103».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів