Патрульні прогнали у Львові будівельників

17:00 19 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Львівські патрульні виявили порушення під час будівельно-ремонтних робіт і зобов’язали усунути їх.

Про це повідомили у вівторок, 19 листопада, в управлінні патрульної поліції, де також розповіли, що екіпаж відділу безпеки дорожнього руху, обстежуючи сьогодні вулично-шляхову мережу Франківського району, зауважив на вулиці Науковій, що пішоходи змушені ходити проїзною частиною через будівельні роботи.

Будівельники  проводили роботи, повністю перекривши тротуар, відтак, пішоходи виходили на дорогу і ризикували своїм життям, адже окрім загороджувальної стрічки нічого не попереджало водіїв про ремонтні роботи.

Інспектори перевірили документи на проведення цих робіт і виявили, що їх виконавці не мають тимчасової схеми організації дорожнього руху, а це б сприяло безпеці. Патрульні винесли дві постанови – за частиною 2 статті 140 (порушення визначеного законодавством порядку погодження з уповноваженим підрозділом Національної поліції: технічних засобів організації дорожнього руху, проведення будь-яких робіт на автомобільних дорогах - штраф 340 гривень) та за частиною 3 статті 140 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення нормативів щодо обладнання на автомобільних дорогах, вулицях, залізничних переїздах місць провадження робіт – штраф 510 гривень).

Патрульні також видали приписи про негайне припинення робіт до усунення недоліків. Допоки будівельники забирали усю техніку, патрульні регулювали рух задля безпечного руху пішоходами проїзною частиною.

На даний момент роботи зупинені. Рух для пішоходів відновлений.

Як інформував «ЩЛ», четверо людей були травмовані на дорогах Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів