Патрульні перекриватимуть у Львові рух транспорту

16:45 13 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

У Львові заплановані з нагоди 75-річчя створення УПА та Дня захисника України масові заходи, які потребуватимуть охорони публічного порядку та часткового перекриття руху.

Про це повідомили сьогодні, 13 жовтня, в управлінні патрульної поліції Львова, де, відтак, запевнили: «На вихідні патрульна поліція працюватиме в посиленому режимі – будуть ситуативні перекриття. 14 жовтня, з 10:45 до 12:30 буде перекрита ділянка дороги від вулиці Винниченка,12 до вулиці Просвіти – у зв‘язку з проведенням ритуалу прийняття Урочистої Клятви першокурсниками Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут біля будівлі Львівської обласної державної адміністрації».
«Під час проведення традиційного маршу в день створення УПА під назвою «Воля народам – Воля людині» відбудеться супровід екіпажами патрулів та ситуативне перекриття руху за таким маршрутом: пам‘ятник В’ячеславу Чорноволу – вулиця Підвальна – площа Ринок – вулиця Памви Беринди – проспект Свободи – вулиця Дорошенка – вулиця Бандери – пам‘ятник Степанові Бандері. Вшанування пам’яті героїв української національно-визвольної боротьби ходою, почнеться з 18 години і триватиме до 21:00», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також закликають: «Патрульна поліція Львова звертається до львів‘ян та гостей міста, у разі виявлення підозрілих предметів, осіб одразу телефонувати за номером 102. Давайте спільно не допустимо жодних провокацій у нашому місті!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів