Патрульна поліція розпочне використовувати пристрої вимірювання швидкості

09:10 8 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ostrodaflesz.pl

8 жовтня патрульна поліція розпочне використовувати в місцях концентрації ДТП і на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів – пристрої вимірювання швидкості «TruCam».

Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції України, де також розповіли: «Патрульна поліція використовуватиме «TruCam» лише з розміщенням дорожніх знаків, які повідомляють про фото- і відеофіксацію порушень, на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності унаслідок перевищення швидкості. У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебуватимуть службові транспортні засоби з увімкненими маячками синього кольору».

«Упродовж першого тижня патрульна поліція використовуватиме «TruCam» у пілотному режимі для профілактики, щоб учасники дорожнього руху звикли до нововведення. Для запобігання зловживанням та корупційним ризикам пристрій «TruCam» містить алгоритм шифрування «AES», що робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке корегування даних. Служба моніторингу департаменту патрульної поліції буде також контролювати кількість скла», – поінформували в прес-службі Патрульної поліції України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів