Пасажири можуть змінити графік і маршрути поїздів, - Укрзалізниця

09:50 18 травня 2021 р.

Фото до новини

Кінцева дата збору пропозицій щодо нового графіку потягів на 2022 рік — 21 травня.

Укрзалізниця продовжує отримувати зворотний зв’язок від пасажирів щодо графіків та маршрутів перевезень. Пропозиції будуть проаналізовані та можуть стати частиною нового розкладу руху з 12 грудня 2021 року. Також Укрзалізниця продовжує вносити оперативні зміни до поточного переліку маршрутів та оптимізує графіки деяких рейсів для більшої зручності пасажирів та економії часу в дорозі.

Про це повідомила Укрзалізниця, пише Dailylviv

«Цього року ми змінили підхід до формування нових графіків руху: відтепер це не закритий процес, яким лише опікуються спеціалісти «за лаштунками», а процес, побудований на зворотному зв’язку від пасажирів та аналітиці пасажирських потоків. Так, у лютому-березні ми вже зібрали близько 800 пропозицій від пасажирів, експертів, активістів та місцевих громад, після чого реалізували та презентували 20+ пріоритетних змін», — зазначив в.о. члена правління, керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський.

Кінцева дата збору пропозицій щодо нового графіку на 2022 рік — 21 травня, пропозиції з детальним описом та обґрунтуванням потрібно надсилати для аналізу на електронну скриньку uz.suggestions@gmail.com.

Оперативний зворотний зв'язок щодо якості сервісу Укрзалізниці - через гарячу лінію 0 800 503 111, офіційну Facebook-сторінку Укрзалізниці, а також через чат-бот у Telegram та Viber.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів