Пасажирів, які відстали у Львові від рейсу Івано-Франківськ - Київ, довезуть до столиці потягами

22:06 25 червня 2021 р.

Фото до новини

Укрзалізниця проведе службову перевірку ситуації, що сталася з пасажирами поїзда № 750 Івано-Франківськ - Київ.

Наразі компанія вживає всіх заходів, щоб пасажири, які залишилися у Львові, були доправлені до місць призначення з найменшою затримкою. Про це повідомила Укрзалізниця, пише Dailylviv

Укрзалізниця просить пасажирів, які відстали від рейсу (в цьому чи в інших випадках) звертатися завжди до чергового на вокзалі — і буде знайдене найшвидше рішення. Усіх пасажирів буде пересаджено до інших поїздів.

Зокрема, 4 пасажири вже іншими рейсами прямують до Києва. Ще трьох пасажирів пересадили на найближчий рейс № 716 Львів — Київ, який вирушив о 16:12. Речі пасажирів буде доправлено до Києва та збережено на вокзалі, допоки їх не заберуть господарі.

Нагадаємо, поїзд № 750 Івано-Франківськ — Київ затримався у Львові з технічних причин, оскільки очікував на рейс з Відня, що відставав від графіка на території Австрії. На вокзалі пасажирам було оголошено орієнтовний час затримки поїзда. У таких випадках пасажири мають бути поблизу поїзда, адже час затримки може змінитися. Інформація, поширена в соціальних мережах та ЗМІ щодо дій провідника, який повідомив пасажирам, що вони можуть годину «гуляти по місту», буде перевірена.

Укрзалізниця просить вибачення за незручності. Нагадує, що для пасажирів працює контакт-центр 0 800 503 111.

У Львові потяг на Київ скоротив стоянку і залишив пасажирів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів