Пасажир мікроавтобуса загинула внаслідок зіткнення неподалік Львова

19:24 6 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Водій мікроавтобуса «Nissan» здійснив у середу, 6 лютого, о 17:10 на трасі Н-09 у селі Соколівка в Пустомитівському районі зіткнення з вантажівкою «ДАФ».

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й розповіли: «Пасажир «Nissan» померла від отриманих травм на місці пригоди, а інший пасажир, неповнолітня дівчинка, отримала тілесні ушкодження».

Натомість у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області розповіли: «Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 лютого близько 15.55 на автодорозі «Львів - Івано-Франківськ» у селі Соколівка Жидачівського району. Зіткнулись мікроавтобус «Нісан», за кермом якого перебував 44-річний мешканець Рівненської області та вантажний автомобіль «ДАФ». Внаслідок зіткнення 42-річна пасажирка «Нісан» отримала травми, від яких померла на місці події, водій та двоє пасажирів мікроавтобуса, з яких одна дитина віком 15 років, усі мешканці Рівненщини, отримали тілесні ушкодження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів