Ситуації і пригоди (cтор. 3156)

Фото для новини

17:45 8 жовтня 2014 р.

Рятувальники продемонстрували відео гасіння пожежі в центрі Львова

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, «завдяки кваліфікованим діям вогнеборців врятовано будівлю від повного знищення вогнем».

Ситуації

Фото для новини

16:56 8 жовтня 2014 р.

У вересні відділи управління соцзахисту Львівської міськради опрацювали 29,8 тисячі звернень громадян

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, загалом же з початку року працівники відділів її управління соціального захисту опрацювали 239 тисячі звернень.

Ситуації

Фото для новини

13:54 8 жовтня 2014 р.

«Самооборона Львівщини» приймає передачі на фронт на вулиці Шота Руставелі й проспекті Червоної Калини

Волонтери опублікували в середу на своїй сторінці в соціальній мережі перелік необхідного воїнам і вказали адреси, за якими можна приносити потрібне їм.

Ситуації

Фото для новини

12:53 8 жовтня 2014 р.

Львів’яни допомогли волонтерам придбати приціл нічного бачення для снайперів 80-ї бригади

Як повідомив у середу активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, тепер волонтери будуть закуповувати зимове взуття для солдатів

Ситуації

Фото для новини

11:28 8 жовтня 2014 р.

У зону бойових дій виїхали сотні одиниць української бронетехніки й тисячі добре підготовлених бійців, – Луценко (відео)

Радник Президента Юрій Луценко запевнив: «Сотні одиниць бронетехніки за ці дні надійшли на фронт. І тисячі підготовлених військ, набагато краще підготовлених, ніж у перші дні, зараз проходять ротацію в зоні АТО».

Ситуації

Фото для новини

11:00 8 жовтня 2014 р.

У Львові обмежили рух транспорту на частині проспекту Червоної Калини

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з метою забезпечення виконання робіт із влаштування водопровідної мережі, сьогодні, 8 жовтня, з 10.00 до 20.00 буде обмежено рух транспортних засобів на ділянці проспекту Червоної Калини від вулиці Довженка до вулиці Чукаріна.

Ситуації

Фото для новини

17:50 7 жовтня 2014 р.

Піротехніки звільнили у Львові від мінометної міни горище житлового будинку (додано відео)

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, боєприпас виявили сажотруси під час очищення вентиляційного каналу.

Ситуації

Фото для новини

12:05 7 жовтня 2014 р.

У Львові зі 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу – збір теплих речей і сигарет воїнам на фронт

Як повідомила у вівторок волонтер Любов Возняк, сьогодні на площі Галицькій приймають від небайдужих співгромадян теплі шапки, шкарпетки й рукавиці, а також цигарки для наших захисників на сході країни.

Ситуації

Фото для новини

11:53 7 жовтня 2014 р.

Небайдужі львів’яни не втомлюються допомагати третьому батальйону територіальної оборони

Як повідомили в прес-службі обласного військового комісаріату, чергову партію провіанту зібрали для силовиків представники Всеукраїнського благодійного фонду Святого Миколи Чудотворця.

Ситуації

Фото для новини

10:06 7 жовтня 2014 р.

У Львові зникла австрійська дорога завширшки 8 метрів і завдовжки 10 кілометрів, – будівельник

Львівську історичну бруківку викрадають системно. Фактично з 2008 до 2014 року у Львові зникло 80 тисяч квадратних метрів бруківки. Про це на прес-конференції повідомив будівельник, генеральний директор ПрАТ «Ірокс» Ігор Микичак.

Ситуації