Ситуації і пригоди (cтор. 3147)

Фото для новини

17:10 24 жовтня 2014 р.

На Львівщині загинули внаслідок пожежі дідусь та онук

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, в селі Піски в Бродівському району отримали смертельне отруєння токсичними продуктами горіння двоє людей.

Ситуації

Фото для новини

16:24 24 жовтня 2014 р.

У Львові перекриють у понеділок ввечері вулицю Шептицьких

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, 28 жовтня для прокладання каналізаційної мережі від будинку №43 на вулиці Шептицьких рух транспорту там заборонять з 19-ї години з 27 жовтня до 8-ї 28-го.

Ситуації

Фото для новини

15:40 24 жовтня 2014 р.

Сьогоднішнє повідомлення про «замінування» аеропорту «Львів» також виявилося дезінформацією

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з терміналу «А» та приміщення летовища було виведено на безпечну відстань 240 осіб.

Ситуації

Фото для новини

15:34 24 жовтня 2014 р.

У Львові впродовж усієї ночі гасили пожежу на складі відходів деревини (відео)

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, до ліквідації займання на вулиці Шевченка залучили близько 40 рятувальників і сім одиниць техніки.

Ситуації

Фото для новини

14:52 24 жовтня 2014 р.

У РНБОУ заперечили оточення десантників зі Львова, прес-офіцер АТО анонсував «закриття цього питання» (відео)

В Інформаційно-аналітичному центрі Ради національної безпеки і оборони запевнили в п’ятницю, що блокпост №32 не оточено бойовиками, натомість Владислав Селезньов заявив: «Думаю, що буквально з завтрашнього дня на 32-му блокпосту питання про те, що все пропало, всі забули, буде закрите остаточно».

Ситуації

Фото для новини

13:45 24 жовтня 2014 р.

«Львівтеплоенерго» запевняє, що забезпечило подачу опалення усім споживачам, які технічно готові до цього

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, за інформацією ЛМКП, учора воно подало опалення до 1566 житлових будинків – 97% споживачів житлового фонду.

Ситуації

Фото для новини

10:40 24 жовтня 2014 р.

У Городку на Львівщині загинув унаслідок ДТП неповнолітній велосипедист

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, вчора, 23 жовтня, житель Пустомитівського району не обрав безпечної швидкості руху й не врахував дорожню обстановку.

Ситуації

Фото для новини

17:10 23 жовтня 2014 р.

До Львівської міськради надійшли близько 600 звернень фронтовиків щодо надання їм земділянок (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, що учасники АТО, котрі повернулися з передової, підняли сьогодні, 23 жовтня, на пленарному засіданні її сесії питання про надання їм земельних ділянок під індивідуальне будівництво.

Ситуації

Фото для новини

16:00 23 жовтня 2014 р.

Сесія Львівської міськради погодила зміни умов повернення евакуйованих автомобілів

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, відтепер власник евакуйованого автомобіля повинен буде пред’явити квитанцію про добровільну сплату відшкодування витрат за виконання робіт із примусового переміщення транспортних засобів ЛКП «Львівелектротранс» та квитанцію про сплату за надання послуг зі зберігання затриманого автомобіля на спеціальному майданчику.

Ситуації

Фото для новини

14:34 23 жовтня 2014 р.

З порядку денного сесії Львівської міської ради вилучено 33 питання, а включено 17

Сьогодні на сесії Львівської міської ради питання «Про створення госпрозрахункових відділень стоматологічної допомоги дорослому населенню м. Львова» було вилученим з порядку денного, інформує прес-служба ЛМР.

Ситуації