Ситуації і пригоди (cтор. 3138)

Фото для новини

11:23 11 листопада 2014 р.

У Львові змінять на перехресті вулиць Тичини й Хвильового організацію дорожнього руху

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на перехресті вулиць Тичини й Хвильового буде змінено напрямки «головна дорога» та «другорядна дорога».

Ситуації

Фото для новини

10:28 11 листопада 2014 р.

Волонтери передали прикордонникам на Луганщині допомогу від небайдужих львів’ян та з-за кордону

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив, що в Красну Таловку доставили зібране волонтерами біля пам’ятника королю Данилу, в мережі крамниць «Рукавичка» й «Барвінок» та на ринку Нижний Швар, а також українками в Італії й діаспорянами в Бельгії, Великій Британії та Канаді.

Ситуації

Фото для новини

10:18 11 листопада 2014 р.

На Львівщину повернулися зі сходу України 15 автоінспекторів

Як повідомили в вівторок у прес-службі обласного управління ДАІ, впродовж місяця правоохоронці боронили цілісність держави у зоні проведення АТО – патрулювали у «гарячий точках» і на блок-постах, супроводжували техніку та гуманітарні вантажі.

Ситуації

Фото для новини

17:35 10 листопада 2014 р.

На Львівщині смертельно травмувалася внаслідок падіння зі залізничного мосту 15-річна студентка

Як повідомили в понеділок у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці, під час фотографування дівчина не втрималась за конструкцію мосту й впала під нього.

Ситуації

Фото для новини

16:48 10 листопада 2014 р.

Волонтери вкотре доставили на Донбас допомогу десантникам зі Львова

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок, що військовим 80-ї окремої аеромобільної бригади передані продукти, сухе пальне, теплі речі, берці, светри, термоси, карематы й фліси.

Ситуації

Фото для новини

14:26 10 листопада 2014 р.

На Донбас знову вирушили зі Львова бійці спецпідрозділу «Сокіл»

Як повідомили в понеділок у відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «восьмеро бійців спецпідрозділу «Сокіл» управління по боротьбі зорганізованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області у рамках ротації відправились на виконання завдань по зачистці звільнених територій, а також для виявлення та знешкодження терористів у Донецькій та Луганській областях».

Ситуації

Фото для новини

14:19 10 листопада 2014 р.

Через землю для учасників АТО побилися волонтери і бізнесмени (відео)

У п’ятницю під час засідання Громадської ради при Винниківській міській раді було побито п’ятеро активістів цієї ради та громадської організації «Допомога армії України».

Ситуації

Фото для новини

13:55 10 листопада 2014 р.

«Правий сектор» не бив волонтерів ІГО «Допомога армії України» та громадських діячів у Винниках (відео)

Про це під час прес-конференції, організованої побитими у Винниках волонтерами та активістами ІГО «Допомога армії України», повідомив координатор з правових питань «Правого сектора» Ярослав Мандрук.

Ситуації

Фото для новини

13:18 10 листопада 2014 р.

«Потреба у 4-й хвилі мобілізації поки що відсутня», – РНБОУ

Спікер Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у понеділок: «В української сторони достатньо сил і засобів облаштовувати 2-гу і 3-тю лінію оборони».

Ситуації

Фото для новини

12:16 10 листопада 2014 р.

У Львові вже оштрафували за спалювання відходів на загальну суму 6647 грн

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вихідних у місті виявили загоряння сухої трави на відкритій території окремими осередками у трьох місцях.

Ситуації