Ситуації і пригоди (cтор. 3106)

Фото для новини

13:18 3 січня 2015 р.

Завтра до Львова повернуться бійці четвертого батальйону 24-ї Залізної механізованої бригади

Як повідомив у суботу керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, у неділю, 4 січня, о 12:45 на головний залізничний вокзал Львова прибудуть потягом бійці четвертого батальйону 24-ї окремої Залізної механізованої бригади.

Ситуації

Фото для новини

11:54 3 січня 2015 р.

Минулої доби в Львівській області спалахнули вісім пожеж, а з початку року – 21

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, минулої доби пожежі спалахнули у Львові й Бродівському, Дрогобицькому, Жовківському, Миколаївському, Сокальському та Старосамбірському районах.

Ситуації

Фото для новини

11:38 3 січня 2015 р.

На Львівщині потонула в криниці 81-річна жінка

Як повідомили в суботу в прес-службі облдержадміністрації, 2 січня о 10:54 у селі Корчин Радехівського району впала в криницю та потонула Дарія С. 1933 року народження.

Ситуації

Фото для новини

17:55 2 січня 2015 р.

Відрядженим на схід України львівським транспортним міліціонерам передали різдвяні подарунки від дітей

Як повідомили в п’ятницю в підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, правоохоронцям доставили на сході України домашніх пампушків ізапашної куті.

Ситуації

Фото для новини

14:35 2 січня 2015 р.

Завтра у Львові прощатимуться з полеглим військовим Іваном Андрухівим

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 3 січня о 10.30 в Гарнізонному храмі святих Апостолів Петра та Павла відбудеться Літургія та прощання, а о 11.30 – чин похорону на полі почесних поховань Личаківського кладовища.

Ситуації

Фото для новини

14:20 2 січня 2015 р.

Львівське обласне управління МВС закликає громадян долучатися до запобігання терактам

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС стверджують: «Тільки спільними зусиллями ми зможемо не допустити будь-яких проявів терористичних актів на Львівщині».

Ситуації

Фото для новини

13:05 2 січня 2015 р.

У військових комісаріатах України розпочалася приписна кампанія юнаків 1998 року народження

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі міністерства оборони України, кращим серед приписників буде запропоновано вступити на навчання до вищих військових навчальних закладів.

Ситуації

Фото для новини

12:32 2 січня 2015 р.

Державтоінспекція Львівщини просить водіїв і пішоходів зважати на ожеледицю

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, за кермом автомобілів слід бути обачливими при проїзді мостів та естакад, відмовитеся від ризикованих маневрувань, у жодному випадку не перевищувати швидкість і дотримуватися безпечної дистанції.

Ситуації

Фото для новини

09:25 2 січня 2015 р.

У Львові й Сокалі отруїлися чадним газом троє людей, у тому числі – дитина

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, 1 січня о 19:21 отруїлася чадним газом мешканка однієї з квартир на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Олени Теліги в Личаківському районі у Львова.

Ситуації

Фото для новини

15:20 1 січня 2015 р.

1 січня на Львівщині вже погасили чотири пожежі

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, рятувальники ліквідували займання в Радехівському й Кам’янка-Бузькому районах та в Жовква й Самборі.

Ситуації

Фото для новини

13:25 1 січня 2015 р.

Волонтери передали зібране небайдужими львів’янами військовим на передовій

Як повідомив організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, захисникам Вітчизни доставили на блокпости зимові берці, дуті зимові чоботи й шкарпетки, рукавиці, грілки, продукти, чай, каву та багато іншого.

Ситуації