Ситуації і пригоди (cтор. 3092)

Фото для новини

19:58 28 січня 2015 р.

У Львові невдоволений бездіяльністю прокурорів облив кров'ю вхід до їх будівлі

Сьогодні о 16.35 у центрі Львова чоловік облив кров'ю центральний вхід до будівлі прокуратури Львівської області на проспекті Шевченка й зник з місця події, але згодом був затриманий.

Ситуації

Фото для новини

17:21 28 січня 2015 р.

Завтра у Львові перекриють до 15 грудня рух транспортних засобів на вулиці Струмок

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, за інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, у зв’язку з будівництвом багатоповерхового житлового будинку на вулицях Струмок і Масарика, ТзОВ «Галінвест Буд» дозволили перекрити рух транспортних засобів біля будинку №22 на вулиці Струмок з 10:00 год. 29 січня до 18:00 год.15 грудня.

Ситуації

Фото для новини

17:05 28 січня 2015 р.

«Львівтеплоенерго» обіцяє завтра повернути гарячу воду на вулиці Вернадського й Трильовського та проспект Червоної Калини

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, через планову гідравліку теплообмінників гарячого водопостачання на двох ЦТП припинено подачу гарячої води до низки будинків на вулицях Хоткевича, Вернадського, Трильовського та проспекті Червоної Калини.

Ситуації

Фото для новини

12:47 28 січня 2015 р.

У Львові обіцяють завершити до вівторка ремонт вулиці Академіка Люльки

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, працівники ЛКП «ШРП Галицького району» ще виконують на вулиці Академіка Люльки роботи з влаштування мозаїки на проїзній частині та влаштовують нові тротуари.

Ситуації

Фото для новини

12:19 28 січня 2015 р.

Голова Львівської ОДА попередив про кримінальну відповідальність за хабарництво під час мобілізації

Усі, хто сьогодні буде брати хабарі під час мобілізації у військових комісаріатах чи в медичних комісіях, обов'язково будуть притягнуті до кримінальної відповідальності,- про це заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка під час ефіру на ТРК “Львів”.

Ситуації

Фото для новини

11:00 28 січня 2015 р.

Волонтери придбали українським артилеристам біноклі за кошти, зібрані у Львові та Італії

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу: «Закупили чотири біноклі з далекомірної шкалою. Найближчими днями вони будуть передані військовим – артилеристам».

Ситуації

Фото для новини

09:32 28 січня 2015 р.

У навчальних закладах Львова – посилені заходи безпеки, – ЛМР

Як запевнили в середу «Щоденний Львів» у прес-службі міськради, доступ сторонніх людей у навчальні заклади міста, а особливо – до приміщень, де перебувають діти, було обмежено з 1 вересня 2014 року.

Ситуації

Фото для новини

20:24 27 січня 2015 р.

Львівський завод повернув армії ще кількадесят відремонтованих танків (оновлено)

Як повідомили у вівторок у прес-службі Мінстерства оборони, днями один із танкових підрозділів Збройних Сил України поповнився кількома десятками танків, відремонтованих та покращених майстрами Львівського бронетанкового заводу.

Ситуації

Фото для новини

18:36 27 січня 2015 р.

На в'їздах до Львова встановлено блокпости (відео)

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили у вівторок: «На під’їздах до меж Львівської області та міста Львова виставлено одинадцять стаціонарних постів, на яких працівники міліції здійснюють нагляд за дорожнім рухом, а також виявляють фaкти нeзaкoннoгo перевезення зброї, боєприпасів, вибухівки та інших небезпечних речовин і предметів».

Ситуації

Фото для новини

18:14 27 січня 2015 р.

Правоохоронців Львівщини переведено на посилений варіант несення служби (відео)

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили у вівторок: «На виконання рішення координаційної ради під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та Секретатя РНБО України Олександра Турчинова, наказом по ГУМВС України у Львівській області з 25 січня і до особливого розпорядження особовий склад ОВС Львівщини переведено на посилений варіант несення служби».

Ситуації

Фото для новини

10:22 27 січня 2015 р.

Львів’яни зможуть спостерігати пересування маршрутних автобусів в Інтернеті

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, інженер ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила запевнив, що всі технічні можливості для виведення інформації про пересування маршрутних автобусів в Інтернет вже є.

Ситуації

Фото для новини

09:39 27 січня 2015 р.

На Львівщині витягнули з ріки Тисмениці тіло 85-річної жінки

Як повідомили у вівторок в прес-службі облдержадміністрації, 26 січня близько 15:00 у селі Раневичі місцевим жителем виявлено у ріці Тисмениці труп місцевої жительки 1929 року народження, яка, за попередньою інформацією, 18 січня вийшла з дому та не повернулася.

Ситуації

Фото для новини

09:30 27 січня 2015 р.

Роботи з відновлення другої колії на виїзді зі станції Лавочне на Львівщині тривають

Як запевнили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, під час проведення аварійних робіт на виїзді зі станції Лавочне періодично (по мірі накопичення) здійснюється пропуск пасажирських потягів вбік станцій Львів та Чоп.

Ситуації