Ситуації і пригоди (cтор. 3089)

Фото для новини

21:30 6 січня 2015 р.

Волонтери вкотре передали воїнам на передовій зібране небайдужими львів’янами

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Богдан Масляк повідомив у четвер про те, як доставили допомогу бійцям 24-ї, 80-ї й 93-ї бригад, «Правого сектору» та Окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ».

Ситуації

Фото для новини

15:39 6 січня 2015 р.

«Укренерго» не передбачає в дні Різдвяних свят обмежувати й вимикати електропостачання

У прес-службі Національної енергетичної компанії «Укренерго» запевнили у вівторок: «Якщо не станеться непередбачуваних природних катаклізмів чи аварій, введення графіків обмеження та відключення споживачів в ці дні не передбачається».

Ситуації

Фото для новини

15:05 6 січня 2015 р.

Громадський порядок під час Різдвяних Богослужінь на Львівщині забезпечуватимуть понад 500 міліціонерів

Як запевнили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, охорону громадського порядку під час святкових відправ у храмах Львівщини будуть забезпечувати більше 500 працівників органів внутрішніх справ.

Ситуації

Фото для новини

14:34 6 січня 2015 р.

У Львові залізничний вокзал спільно патрулюють правоохоронці й громадські активісти

Як повідомили у вівторок у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС на Львівській залізниці, на вокзалі станції Львів спільно з працівниками міліції участь в охороні громадського порядку беруть члени громадських формувань Автомайдан, «Варта 1», «Скеля», ЛКП «Муніципальна дружина», ГФ «Варта 700», народна самооборона Львівщини, кампанія з безпеки дорожнього руху «Безпечне місто».

Ситуації

Фото для новини

14:20 6 січня 2015 р.

Міністерство внутрішніх справ опублікувало імена та фотографії загиблих в ДТП національних гвардійців (+відео)

5 січня під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні проведення АТО, з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів «КрАЗ» та автобуса «Богдан».

Ситуації

Фото для новини

14:10 6 січня 2015 р.

Сьогодні в зону бойових дій на сході України вирушили ще 15 працівників Державтоінспекції Львівщини

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, працівники ДАІ Львівщини вже вшосте вирушили в зону бойових дій на сході України.

Ситуації

Фото для новини

09:58 6 січня 2015 р.

У Львові загинув унаслідок пожежі 67-річний чоловік

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 6 січня о 03:37 в одній із квартир на другому поверсі чотириповерхового житлового будинку на вулиці Івана Франка виникла пожежа.

Ситуації

Фото для новини

22:38 5 січня 2015 р.

На Донбасі загинули внаслідок ДТП 12 бійців батальйону Нацгвардії імені Сергія Кульчицького (оновлено)

Як повідомили в понеділок у прес-службі Національної гвардії України, 5 грудня під час здійснення ротації добровольців і військовослужбовців за контрактом НГУ в зоні проведення АТО з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів «КрАЗ» та автобуса «Богдан».

Ситуації