Ситуації і пригоди (cтор. 3088)

Фото для новини

09:00 9 січня 2015 р.

Четверта хвиля мобілізації торкнеться не всіх

У січні-квітні не призвуть до Збройних Сил України непридатних за станом здоров'я, аспірантів, студентів, священослужителів, батьків трьох і більше дітей, зайнятих постійним доглядом за недієздатними родичами й мешканців окупованих територій.

Ситуації

Фото для новини

17:44 8 січня 2015 р.

Цього року до Збройних Сил мобілізують 50 тисяч осіб, ще 54 – лише за потребою, – Міноборони (відео)

Міністр оборони Степан Полторак запевниив у четвер: «Друга і третя хвилі мобілізації будуть проведені лише в разі ускладнення ситуації у зоні конфлікту».

Ситуації

Фото для новини

14:50 8 січня 2015 р.

Львівське обласне управління МВС анонсує нові єврознаки для транспорту вже навесні

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління міністерства внутрішніх справ, нові європейські автомобільні номерні знаки коштуватимуть українцям трохи більше 100 гривень.

Ситуації

Фото для новини

14:28 8 січня 2015 р.

На Львівщині гасили пожежу в церкві (відео)

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 7 січня о 13:21 спалахнула церква Введення в Храм Пресвятої Богородиці УПЦ Київського патріархату в селі Верхнє Турківського району.

Ситуації

Фото для новини

13:23 8 січня 2015 р.

У зону бойових дій вирушили ще 400 десантників 80-ї аеромобільної бригади зі Львова

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 8 січня, після двотижневої відпустки вирушили на ротацію у зону АТО 400 десантників 80-ї аеромобільної бригади Повітряно-десантних військ Збройних сил України.

Ситуації

Фото для новини

09:15 8 січня 2015 р.

До Львова повернулися зі зони бойових дій п’ятнадцятеро добровольців-автоінспекторів

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, його співробітники патрулювали в «гарячих точках» і на блокпостах, забезпечували супровід вантажів та стежили за безпекою дорожнього руху.

Ситуації

Фото для новини

23:45 7 січня 2015 р.

У Львові пригостили різдвяною вечерею майже 400 безпритульних і самотніх людей (відео)

У Львові наварили для святкової вечері для безпритульних і самотніх людей майже двісті літрів борщу, зробили понад сто літрів грибної підливи й спекли півтисячі пампушок.

Ситуації

Фото для новини

20:30 7 січня 2015 р.

Завтра у Львові прощатимуться з національними гвардійцями Ростиславом Скрутом і Романом Сокачем (+відео)

Як повідомили в середу у львівському Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, завтра у ньому відбудуться панахида й прощання зі загиблими в ДТП у зоні АТО бійцями Національної Гвардії України – солдатом резерву Ростиславом Скрутом і старшим солдатом резерву Романом Сокачем.

Ситуації