Ситуації і пригоди (cтор. 3088)

Фото для новини

14:48 16 листопада 2014 р.

Львівське обласне управління ДАІ закликає водіїв вшанувати пам'ять загиблих у ДТП світлом фар

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції також повідомили, що на території Львівщини з початку року внаслідок ДТП загинули 223 учасники дорожнього руху, в тому числі восьмеро дітей.

Ситуації

Фото для новини

11:25 15 листопада 2014 р.

Волонтери доставили на схід України допомогу львівським прикордонникам від їхніх земляків

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив уночі, що «зеленим беретам» передали вісім радиостанций 300 кг продуктів, теплий одяг, засоби гігієни й багато іншого.

Ситуації

Фото для новини

18:28 14 листопада 2014 р.

У Вищому госпсуді – 5 суддів-мільйонерів

П’ять суддів Вищого господарського суду – офіційні мільйонери. Судді Світлана Бакуліна, Алла Демидова, Інна Алєєва, Геннадій Кравчук й Іван Волік задекларували більш як мільйон гривень доходів за 2013 рік.

Ситуації

Фото для новини

17:58 14 листопада 2014 р.

У Львові розпочали роботи з продовження тролейбусного маршруту №13 до проспекту Свободи

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Львівелектротранс» розпочав влаштовувати фундаменти під опори для продовження тролейбусного маршруту №13 до проспекту Свободи.

Ситуації

Фото для новини

17:48 14 листопада 2014 р.

У Львові подорожчає квартплата – щоб збільшити зарплату двірників на 29%

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення скорегувати тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій задля підвищення заробітної плати двірникам.

Ситуації

Фото для новини

17:28 14 листопада 2014 р.

У Львові після 18:00 знову відкриють для транспорту Сихівський міст (відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її поінформували у підрядній організації «Онур», що сьогодні, 14 листопада, після 18:00 відкриють для поїзду транспорту Сихівський міст.

Ситуації

Фото для новини

11:26 14 листопада 2014 р.

Волонтери вкотре передали військовим допомогу, зібрану львів’янами

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив уночі, що волонтери громадської ініціативи «Допоможи фронту» передали нашим захисникам з в/ч 2036 зібране у Львові на ринку Нижній Шувар, у гіпермаркеті «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу й в мережі магазинів «Бавінок».

Ситуації