Ситуації і пригоди (cтор. 3051)

Фото для новини

09:40 25 березня 2015 р.

Сьогодні у Львові призупинять опалювальний сезон – зважаючи на зростання температури повітря

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відповідно до розпорядження міського голови Львова, 25 березня, зважаючи на зростання температури повітря, з метою ефективного використання енергоносіїв та для економії коштів мешканців, у місті призупиняють опалювальний сезон.

Ситуації

Фото для новини

09:22 25 березня 2015 р.

У Львові ліквідували вчора шість пожеж сухої трави, загалом в області – 38

Як повідомили у середу в прес-службі облдержадміністрації, 24 березня на території 15-ти районів області та чотирьох міст обласного значення зафіксовано 38 подій, пов’язаних із пожежами у природних екосистемах (загоряння трави).

Ситуації

Фото для новини

09:10 25 березня 2015 р.

«Львівобленерго» повернуло електропостачання водозабору «Гірне»

Як повідомили в середу в прес-службі облдержадміністрації, вчора, 24 березня, о 18:35 «Львівобленерго» відновило електропостачання водозабору «Гірне», централізоване водопостачання абонентів населених пунктів відновлено в повному обсязі.

Ситуації

Фото для новини

09:00 25 березня 2015 р.

На Львівщині потонули двоє чоловіків

Як повідомили у середу в прес-службі облдержадміністрації, в Мостиському й Самбірському районі підняли на поверхню тіла місцевих жителів.

Ситуації

Фото для новини

18:42 24 березня 2015 р.

У Львові змінено маршрути автобусів №4А, №26, №30 і №53 – через ремонт вулиці Стуса

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вулиці Стуса тривають демонтажні роботи – знімають асфальтне та тротуарне покриття, буде замінено каналізаційний колектор, також перевірять інженерні мережі на ділянці, де вже прокладено частину трамвайної колії.

Ситуації

Фото для новини

15:26 24 березня 2015 р.

200 тисяч гривень для АТО щезли в ДАІ Львівщини, – активісти

З коштів, що їх працівникі ДАІ у Львовівській області збирали для своїх товаришів, які перебували в зоні АТО, тільки 96 тисяч гривень було передано для цільових потреб. А ось 200 тисяч гривень зникли у невідомому напрямку.

Ситуації

Фото для новини

13:48 24 березня 2015 р.

Сьогодні ввечері у Львові планують завершити ремонтні роботи на вулиці Шевченка

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга запевнив: «Ремонтники працюватимуть сьогодні до пізнього вечора, аби закінчити роботи».

Ситуації

Фото для новини

13:00 24 березня 2015 р.

Завтра у Львові призупинять опалювальний сезон

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 25 березня, зважаючи на зростання температури повітря, з метою ефективного використання енергоносіїв та для економії коштів мешканців, у місті призупиняють опалювальний сезон.

Ситуації

Фото для новини

11:40 24 березня 2015 р.

У Львові з 13.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу – традиційний збір необхідного бійцям

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила сьогодні, 24 березня, про те, що потребують бійці на передовій, а відтак – очікуватимуть у вівторок волонтери площі Галицькій у Львові.

Ситуації

Фото для новини

10:52 24 березня 2015 р.

Львівщина отримала з держбюджету на виплату соціальної допомоги ще 25,8 мільйона гривень

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала другий транш субвенції з державного бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.

Ситуації

Фото для новини

10:45 24 березня 2015 р.

Минулої доби на Львівщині ліквідували вісім пожеж сухої трави й стільки ж займань в автомобілях

Як повідомили у вівторок у прес-службах облдержадміністрації та обласного управління ДСНС, вчора, 23 березня у Львові й у Золочівському, Миколаївському, Сокальському й Турківському районах зафіксовано вісім подій, пов’язаних із пожежами у природних екосистемах.

Ситуації