Ситуації і пригоди (cтор. 3047)

Фото для новини

09:48 31 березня 2015 р.

Поблизу Львова смертельно травмовано деревом жінку

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 30 березня о 09:30 під час заготівлі дров поблизу селища Брюховичі була смертельно травмована впавшим деревом жителька цього населеного пункту.

Ситуації

Фото для новини

09:10 31 березня 2015 р.

Сьогодні «Львівобленерго» також знеструмило частину своїх споживачів

У прес-службі комунального підприємства запевняють, що воно позбавило електропостачання неабияку частину вулиць двох міст через планові ремонтні роботи, однак повернуть його о 17.00.

Ситуації

Фото для новини

20:15 30 березня 2015 р.

Офіцери львівської Академії сухопутних військ навчалися в Грузії воювати в горах

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міноборони, військовослужбовці Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного навчалися діяти у горах на базі центру гірської підготовки імені полковника Бесика Кутателадже вгрузинському місті Сачхере.

Ситуації

Фото для новини

19:22 30 березня 2015 р.

Робоча група напрацювала три пропозиції щодо внормування проблеми перевезень у Львові

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, на розгляд виконкому ЛМР запропоновано початок проведення процедури коригування тарифів на пасажирські перевезення.

Ситуації

Фото для новини

18:52 30 березня 2015 р.

Обленерго вже розпочало знеструмлення об’єктів водопостачання Львова

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, знеструмлено адмінбудівлю водоканалу, його центральну диспетчерську службу, хіміко-бактеріологічну лабораторія, яка здійснює щоденний контроль за якістю питної води у місті, й одну насосну станцію.

Ситуації

Фото для новини

18:38 30 березня 2015 р.

На Львівщині попрощалися з полеглим десантником Віктором Бражнюком і бійцем Віктором Поцілуйком, який помер від ран

У суботу в Бродах поховали бійця 80-ї бригади, який загинув під Іловайськом ще у вересні 2014 рок, , в селі Лугове військовослужбовця Віктора Поцілуйка, котрий помер після тривалого лікування від поранення.

Ситуації

Фото для новини

17:50 30 березня 2015 р.

Обленерго попередило, що сьогодні воно знеструмить львівський водоканал, а завтра – електротранспорт

Як повідомили в понеділок в прес-службі «Львівобленерго», це комунальне підприємство анонсує, що, у зв’язку із заборгованістю йому за спожиту електроенергію, воно обезводнить наше місто й змусить населення добиратися на роботу пішки.

Ситуації

Фото для новини

17:25 30 березня 2015 р.

У четвер на громадських слуханнях у Львові коригуватимуть тариф у міському автотранспорті (оновлено)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні, 30 березня, під час засідання виконкому ЛМР прийнято рішення про проведення у четвер, великих громадських слухань щодо коригування тарифу на проїзд у міському автобусному транспорті.

Ситуації

Фото для новини

16:00 30 березня 2015 р.

Військові навчання «Я – захисник Вітчизни» охопили більше ста учнів 14-ти львівських шкіл

Як повідомили в понеділок у прес-службі міської організація партії «УДАР», більше 100 учнів з 14-ти шкіл Львова взяли участь у неділю в парку « Горіховий Гай» у навчальних змаганнях «Я – захисник Вітчизни».

Ситуації

Фото для новини

14:47 30 березня 2015 р.

У львівській «Їдальні для бідних Святого Йосифа» – безплатні обіди для бездомних і малозабезпечених (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в «Їдальні для бідних Святого Йосифа» з понеділка по п’ятницю надають безплатні обіди бездомним та іншим малозабезпеченим мешканцям нашого міста.

Ситуації

Фото для новини

14:36 30 березня 2015 р.

Завтра «Львівобленерго» планує знеструмити «Бориславводоканал»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, Бориславською міськрадою не вжито заходів для погашення наявної заборгованості за електроенергією.

Ситуації

Фото для новини

10:55 30 березня 2015 р.

На Львівщині 26 сім’ям полеглих на неоголошеній війні надано одноразову адресну допомогу

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, з обласного бюджету для надання одноразової адресної допомоги 26 сім’ям, родичі яких загинули під час проведення антитерористичної операції, профінансовано станом на 30 березня 3133 тисяч грн.

Ситуації