Ситуації і пригоди (cтор. 3046)

Фото для новини

20:42 1 квітня 2015 р.

Димінський збудував замок на захопленому озері. І хоче ще землі, – голова ТВМР (відео)

2 березня суди першої та апеляційної інстанції вилучили мисливські угіддя у Товариства військових мисливців та рибалок Західного регіону України, які розташовані на території Яворівського полігону. Відбулося це за позовом військової прокуратури та на прохання приватної охоронної фірми «Ірбіс». Вона охороняє тут своєрідне «Межигір’я», яке належить бізнесменові, почесному президентові ФК «Карпати» Петрові Димінському.

Ситуації

Фото для новини

20:13 1 квітня 2015 р.

Яворівські ліси від мешканців охороняє «Ірбіс» з автоматами, – боєць АТО

Мешканців села Верещиця Яворівського району попередили, що тепер, ідучи до лісу, вони мусять показати паспорт. Ліс біля їхнього села захопив бізнесмен, огородив колючим дротом і заборонив заходити на цю територію.

Ситуації

Фото для новини

18:14 1 квітня 2015 р.

У навчальному центрі на Львівщині не шкодують снарядів для підготовки мобілізованих вояків

Як повідомили у середу в прес-службі Міноборони, в 184-му навчальному центрі Академії сухопутних військ триває підготовка військовослужбовців, призваних в рамках другого етапу четвертої хвилі часткової мобілізації.

Ситуації

Фото для новини

17:05 1 квітня 2015 р.

На Львівщині оголошено набір на курси перепідготовки військовослужбовців

Як повідомили у середу в обласному військовому комісаріаті, Західний регіональний центр сприяння перепідготовці та соціальній адаптації військовослужбовців оголошує набір груп з військовослужбовців та службовців на безкоштовні курси за фінансування ОБСЄ.

Ситуації

Фото для новини

16:59 1 квітня 2015 р.

Львів’янам-учасникам АТО пропонують землі біля Львова. А квартир – немає

Якщо би Міністерство оборони України віддало би в підпорядкування ЛОДА ділянки в селах Давидів, Черепин та Брюховичі, то всі учасники АТО, які мешкають у Львові, змогли б отримати земельні ділянки. Але Міністерство оборони на такі поступки йти не хоче.

Ситуації

Фото для новини

16:58 1 квітня 2015 р.

На Львівщині призвуть на строкову військову службу понад 1400 хлопців

Як повідомили у середу в прес-службі Міноборони, за розпорядженням уряду, Львівська область має направити до війська понад 1400 хлопців, і за цим показником вона посідає друге місце в Україні після Дніпропетровщини.

Ситуації

Фото для новини

15:14 1 квітня 2015 р.

Упродовж квітня на Львівщині передадуть учасникам неоголошеної війни на Донбасі 120 земельних ділянок

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, ЛОДА вишукала 470 потенційних земельних ділянок для учасників АТО.

Ситуації

Фото для новини

11:25 1 квітня 2015 р.

На Львівщині відремонтують дороги до пунктів пропуску на кордоні з Польщею

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, уряд Польщі прийняв рішення про скерування Україні 100 мільйонів євро кредитних коштів. Половину цих грошей спрямують на будівництво автошляхів, які йдуть до міжнародних пунктів пропуску на кордоні з Польщею.

Ситуації

Фото для новини

10:28 1 квітня 2015 р.

Завтра у Львові – громадські слухання щодо тарифів на перевезення в автотранспорті

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер о 17.00 в актовому залі Личаківської районної адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67 відбудуться громадські слухання щодо тарифів на перевезення пасажирів у автомобільному транспорті.

Ситуації