Ситуації і пригоди (cтор. 2925)

Фото для новини

20:24 23 вересня 2015 р.

Префекти не вживуться з головами райадміністрацій, – експерт (відео)

Процеси з об’єднання територіальних громад, які відбуваються, є нестабільними і конфліктними тільки тому, що з громадськістю на місцях не проводиться жодна просвітницька діяльність. Їм ніхто не пояснює, яку користь вони з цього отримають, що вони можуть мати, на що вони можуть впливати, чи залишаться у них в підпорядкуванні їхні землі, чи не залишаться, яким чином формуватиметься бюджет, як буде розподілено їхнє майно.

Ситуації

Фото для новини

20:09 23 вересня 2015 р.

З 15 громад на Львівщині за планом чиновників об’єдналося лише дві

Найбільше територіальних громад на Львівщині об’єдналося у Самбірському районі – вісім з 15. Причому за планом, який пропонували чиновники, об’єдналося всього дві громади. Всі інші не зважили на проект та поради чиновників.

Ситуації

Фото для новини

19:57 23 вересня 2015 р.

Увесь процес об’єднання територіальних громад – це конфлікт по вертикалі, – Василь Куйбіда

Створюючи конфлікти під час об’єднання територіальних громад, політики намагаються ізолювати людей у межах своєї комунальної квартири, щоби вони билися за межу і не думали, що відбувається в середині держави.

Ситуації

Фото для новини

14:15 23 вересня 2015 р.

МВС реалізовує програму «Український шериф», – Прем’єр

Очільник уряду Арсеній Яценюк заявив у середу: «Міністерство внутрішніх справ розпочало вже другу програму по запровадженню роботи поліцейських не тільки у великих містах, але й в маленьких містечках і селах».

Ситуації

Фото для новини

09:54 23 вересня 2015 р.

Львівські підприємства зобов’язали належно утримувати споруди цивільного захисту населення

Прокуратурами подано в нашій області 15 позовів про витребування споруд цивільного захисту з чужого незаконного володіння й зобов’язання до укладення договорів на безоплатне зберігання сховищ.

Ситуації