Ситуації і пригоди (cтор. 2806)

Фото для новини

09:20 25 лютого 2016 р.

На Львівщині загинули внаслідок ДТП водій і пасажир легковика (відео, оновлено)

Сьогодні, 24 лютого, близько 12-ї години біля села Великосілки в Кам’янко-Бузькому районі внаслідок зіткнення легкового автомобіля «Skoda» та пасажирського автобуса загинули двоє його пасажирів, а ще 10 отримали поранення.

Ситуації

Фото для новини

09:10 25 лютого 2016 р.

Старший лейтенант поранив на Львівщині солдата (відео, оновлено)

Як повідомив керівник Західного регіонального медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк, «офіцер займався розбором пістолета, і в цей час пролунав постріл, виявилося, що в патроннику був патрон».

Ситуації

Фото для новини

17:50 24 лютого 2016 р.

Львівщина отримала з держбюджету черговий транш субвенції

Начальник служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис запевнив у середу: «Отримані кошти у повному обсязі вже передали з обласного міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням».

Ситуації

Фото для новини

14:06 24 лютого 2016 р.

«Lerros» продав львівському скульптору браковану куртку і відмовився її замінити

«Просто «чудовий» сервіс продемонстрував магазин «Lerros» у «Forum Львів». Придбав я в них фірмову куртку за $300. Так менше, ніж через два тижні, у ній підкладка просто сповзла і виглядає з-під куртки».

Ситуації

Фото для новини

13:20 24 лютого 2016 р.

Львівщина отримала на виплату державної допомоги 35,4 млн. гривень

В облдержадміністрації повідомили в середу: «Кошти скеровуватимуть сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, а також для догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу та тимчасової допомоги дітям».

Ситуації