Ситуації і пригоди (cтор. 270)

Фото для новини

20:06 18 грудня 2023 р.

40 народних депутатів України за повернення у Львові Митрополичих садів УГКЦ

Через конфлікт між Львівською територіальною громадою та адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Митрополичі Сади під загрозою.

Ситуації

Фото для новини

14:24 18 грудня 2023 р.

ЗСУ згортають деякі операції через брак снарядів і скорочення західної допомоги

Командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив агентству Reuters, що Збройні сили зіткнулися з нестачею артилерійських снарядів і згорнули деякі військові операції через брак іноземної допомоги.

Ситуації

Фото для новини

13:57 18 грудня 2023 р.

Rheinmetall поставить Україні снаряди

Німецька компанія Rheinmetall отримала ще одне замовлення на постачання у 2025 році кількох десятків тисяч снарядів різних типів для ЗСУ. Вартість замовлення складає тризначну цифру в мільйонах євро (понад 100 млн євро).

Ситуації

Фото для новини

11:01 18 грудня 2023 р.

Проблеми з мобілізацією в Україні та важкі рішення влади спрогнозував The Economist

Україна стикається з проблемами набору новобранців до лав Збройних сил, відчайдушно намагаючись закрити свою лінію фронту від нових російських атак, владу критикують за нерішучість щодо поповнення військ, попереду у Києва важкі рішення, прогнозує The Economist.

Ситуації

Фото для новини

10:46 18 грудня 2023 р.

Депутат-підривник пропонував купити квадрокоптер для ЗСУ замість премій керівництву (відео)

На відео військовий та депутат Батрин сперечаються з іншими учасниками засідання та виступають проти премій голові сільради, а на зекономлені гроші пропонують купити квадрокоптер хлопцям на передову.

Ситуації