Ситуації і пригоди (cтор. 206)

Фото для новини

14:12 13 лютого 2024 р.

Понад 2 тисячі загиблих українців досі лишаються невпізнаними

Правоохоронці порівнюють ДНК-зразки, які були відібрані у родичів безвісти зниклих, зі зразками тіл, які доставляються в Україну з Росії під час обмінів, а також ексгумуються на деокупованих територіях.

Ситуації

Фото для новини

13:38 13 лютого 2024 р.

У Москві горить авіабудівний завод МіГ

У Москві горить авіабудівний завод МіГ на Ленінградському проспекті, за попередніми даними, пожежа виникла в цеху, що реконструюється, прибудованому до чинного корпусу заводу.

Ситуації

Фото для новини

12:35 13 лютого 2024 р.

Польський міністр перепросив українців за розсипане на кордоні зерно

Міністр сільського господарства і розвитку села Польщі Чеслав Секерський вибачився за розсипане польськими фермерами українське зерно на кордоні, зазначивши, що вони зробили це емоційно, перебуваючи у складній економічній ситуації.

Ситуації

Фото для новини

10:48 13 лютого 2024 р.

Джонсон дав зрозуміти, що не винесе на голосування проєкт з допомогою Україні

Спікер Палати представників Майк Джонсон розкритикував текст пакетного законопроєкту, який передбачає кошти на підтримку України, і дав зрозуміти, що не винесе його на голосування у Палаті представників, якщо він пройде через Сенат.

Ситуації

Фото для новини

14:30 12 лютого 2024 р.

У Львові облаштовують інклюзивні паркомісця

Так, за допомогою спеціальних пандусів паркомісця підвищують до рівня хідника. Це дасть можливість водію чи пасажиру на кріслі колісному відразу з парковки безперешкодно перейти (переміститися) на тротуар.

Ситуації