Ситуації і пригоди (cтор. 193)

Фото для новини

16:21 23 лютого 2024 р.

На Львівщині в одному таборі утримують 500 військовополонених

Працівники прокуратури 23 лютого оглянули тут житлову зону, гуртожиток, дільницю карантину і діагностики, їдальню, медичну частину, крамницю, майстерні та сектори тримання. Найбільший табір для військовополонених на заході України: як перевиховують росіян

Ситуації

Фото для новини

15:53 23 лютого 2024 р.

На Львівщині поліція зафіксувала цьогоріч майже 1500 нетверезих водіїв

Скільки ж автомобілів цих п'яничок поїхали б на передову для потреб ЗСУ, якби в Україні був ухвалений такий закон, як у Латвії. Ця країна вже передала Україні близько 300 автівок, конфіскованих у нетверезих власників транспортних засобів.

Ситуації

Фото для новини

13:19 23 лютого 2024 р.

Лідер Сенату США Чак Шумер прямує в Україну, що запевнити в підтримці

До України прямує лідер більшості в Сенаті демократ Чак Шумер, щоб спробувати переконати президента Володимира Зеленського та інших чиновників у тому, що Конгрес все ж надасть Україні пакет допомоги на $60 млрд.

Ситуації

Фото для новини

12:14 23 лютого 2024 р.

ВРУ підтримала відновлення територіальної цілісності Інгушетії

Верховна Рада визнає право інгуського народу на створення незалежної держави та відновлення територіальної цілісності Інгушетії та засуджує злочини Російської Федерації проти інгушів.

Ситуації

Фото для новини

11:19 23 лютого 2024 р.

Ще двоє львів'ян потрапили до лікарень через отруєння чадним газом

Напередодні у квартирі на вул. Караїмській (Шевченківський район) сталось отруєння чадним газом. Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони Львівської міської ради.

Ситуації