Ситуації і пригоди (cтор. 162)

Фото для новини

09:38 27 березня 2024 р.

Чому ЛеоКарт може відхиляти при валідації

У ЛКП «Львіватодор» розповіли про поширені причини, чому загальну транспортну ЛеоКарт відхиляє при реєстрації проїзду. В основному це стається тоді, коли на картці від’ємний баланс, або ж якщо вона пошкоджена.

Ситуації

Фото для новини

09:35 27 березня 2024 р.

Завтра у Львові планують призупинити опалювальний сезон

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з огляду на поступове підвищення температури зовнішнього повітря, з 28 березня, у Львові планують призупинити опалювальний сезон.

Ситуації

Фото для новини

09:22 27 березня 2024 р.

Нова форма протесту польських фермерів. Блокуватимуть будинки політиків

Фермери з Любельського воєводства хочуть почати блокувати парламентські офіси та будинки політиків, які підтримують "Зелений лад". Їхня мета – змусити уряд Туска піти у відставку.

Ситуації

Фото для новини

09:12 27 березня 2024 р.

Російські офіцери пішли за прахом Суворова

Росіяни на окупованій частині Запорізької області по лінії фронту возили прах полководця Суворова, який привезли з Криму, і потрапили під обстріл ЗСУ.

Ситуації

Фото для новини

17:16 26 березня 2024 р.

Перед Великоднем прикордонники порадили перетинати кордон з ЄС у чотирьох пунктах пропуску

У зв’язку із наближенням великодніх свят в країнах ЄС в пунктах пропуску на кордоні з Польщею прикордонники фіксують збільшення потоку осіб та транспорту.

Ситуації

Фото для новини

14:51 26 березня 2024 р.

Теракт у «Крокус Сіті». Кремлівський режим зняв вину з ІДІЛ і звинуватив Україну

Секретар Радбезу РФ Ніколай Патрушєв після того, як диктатор Владімір Путін звинуватив у вчиненні стрілянини в "Крокус сіті холі" "тих, хто воює з Росією руками київського режиму", заявив, що за терактом 22 березня стоїть Україна, а не ІДІЛ.

Ситуації

Фото для новини

12:00 26 березня 2024 р.

У російському полоні - понад 10 тис. цивільних українців, 5600 людей зазнали тортур

Понад 10 тисяч мирних українців росіяни утримують на окупованих територіях і у РФ, у кримінальних провадженнях встановлено 5 тисяч 600 українців, які постраждали від тортур окупантів, реальна цифра є значно більшою.

Ситуації