Ситуації і пригоди (cтор. 95)

Фото для новини

16:34 30 травня 2024 р.

У Львові перевірили басейни. Що виявили

Працівники хімічної лабораторії комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» відібрали сім проб води у басейнах Львова та поділились результатами обстеження.

Ситуації

Фото для новини

12:33 30 травня 2024 р.

США дозволили Україні використовувати ППО для ліквідації літаків та ракет над Росією

США не ставлять обмежень на використання Україною засобів ППО, що поставляються США, для ліквідації російських ракет або винищувачів над територією Росії, "якщо вони становлять загрозу для України".

Ситуації

Фото для новини

12:06 30 травня 2024 р.

У центрі Львова змінили організацію дорожнього руху

У Львові на перехресті вулиці Гнатюка та проспекту Свободи змінили організацію руху: нанесли нову дорожню розмітку та перенесли знак, що виокремлює смугу для руху громадського транспорту.

Ситуації

Фото для новини

10:55 30 травня 2024 р.

12 школярів разом з учителем заблукали у Карпатах

ДСНСики радять туристам перед мандрівкою завантажити мобільний застосунок “Порятунок у горах”, а також вивчати маршрут та обов’язково слідкувати за прогнозами погоди.

Ситуації

Фото для новини

10:33 30 травня 2024 р.

ГУРівські дрони «Magura V5» знищили у Криму два ворожих катери «Тунєц»

Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтвердило знищення двох швидкісних транспортно-десантних катерів російських окупантів в тимчасово окупованому Криму.

Ситуації

Фото для новини

09:06 30 травня 2024 р.

США можуть змінити свою політику щодо атак України по РФ

Ми не заохочували та не давали змоги Україні атакувати територію росії, але Україна сама вирішує, як найкраще захищатися, і наша допомога Україні змінюється залежно від мінливих умов, — заявив держсекретар США Ентоні Блінкен у середу, 29 травня, в Кишиневі.

Ситуації