Ситуації і пригоди (cтор. 85)

Фото для новини

17:25 10 червня 2024 р.

У Львові не працюють паркомати. Як заплатити за паркування

У Львові призупинено роботу паркоматів на майданчиках ЛеоПарковки. Причина – відсутність звʼязку із сервером у Києві та, відповідно, ненадходження до системи даних про оплату. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Ситуації

Фото для новини

13:49 10 червня 2024 р.

Працівники ТЦК не мають права затримувати людей, - нардеп

Працівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки не мають право затримувати громадян призовного віку. Таке право мають лише працівники Нацполіції, якщо військовозобов’язаний громадянин перебуває у розшуку.

Ситуації

Фото для новини

12:48 10 червня 2024 р.

ЗСУ знищили російські ЗРК С-400 та два С-300 у Криму

Вночі 10 червня Сили оборони України завдали успішних ударів по одному зенітному ракетному дивізіону С-400 росіян у районі Джанкоя, а також по двох ворожих зенітних ракетних дивізіонах С-300 біля Чорноморського та Євпаторії.

Ситуації

Фото для новини

11:53 10 червня 2024 р.

Як отримати відстрочку під час мобілізації. Покрокова інструкція від ЛОВА

При районних (міських) територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки створюються комісії, які розглядають заяви на ім'я голови комісії районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Ситуації

Фото для новини

09:52 10 червня 2024 р.

В Україні ліміти світла встановлюватись по-новому

З 24 червня з доступної електроенергії в Україні будуть відмінусовувати обсяг електроенергії, яка необхідна критичній інфраструктурі. Після цього ліміти споживання встановлюватимуться рівномірно між областями.

Ситуації