Падіння уламків: у Києві горить багатоповерхівка - КМВА (доповнюється)

01:33 20 травня 2023 р.

Фото до новини

Усі потрібні служби працюють на місці.

Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко, пише Dailylviv.com.

«Попередня інформація. Внаслідок падіння уламків виникла пожежа даху 10-поверхової будівлі в Дарницькому районі міста. Усі потрібні служби працюють на місці. Перебувайте в укриттях до відбою тривоги!», - зазначив Сергій Попко, начальник КМВА.

"Загоряння внаслідок падіння уламків в Дніпровському районі столиці. Всі служби прямують на місце. Подробиці - згодом", - написав мер столиці Кличко.

О 01.43 Віталій Кличко уточнив: "Пожежа на даху 9-ти поверхового будинку в одному з ЖК у Дніпровському районі. Всі служби працюють на місці. Інформації про постраждалих  наразі не надходило".

Раніше влада Київської області і столиці повідомляла про загрозу атаки дронами і роботу ППО.

О 01.56 у КМВА повідомили про локалізацію пожежі.

«Відбувається локалізація пожежі площею приблизно 80м2 на даху багатоповерхової будівлі в Дніпровському районі міста, яка виникла внаслідок падіння уламків. Інформація щодо потерпілих поки не надходила. Дані уточнюються. Перебувайте в укриттях до відбою тривоги!», - написав Сергій Попко, начальник КМВА.

КМВА згодом уточнила, що в Києві уламки впали на кількох вулицях в Дарницькому та Солом’янському районах. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється. 

Дивіться карту повітряних тривог

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів