«Особистий кабінет мешканця» Львова буде тимчасово недоступний

18:10 10 березня 2017 р.

У ЛМР попередили: «13 березня, з метою проведення оновлення функціоналу, управління інформаційних технологій Львівської міської ради призупинить роботу «Особистого кабінету мешканця».

Про це повідомили сьогодні, 10 березня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «Робота над вдосконаленням триватиме близько тижня. Для покращення функціонування «Особистого кабінету» проведуть планове оновлення функціоналу». «Серед вдосконалень – інформація по структурі Львівської міської ради, більш зручне відслідковування поданих запитів, статистика електронних запитів користувачів по всіх управліннях, форма зворотнього зв’язку та інші». Відновити послугу «Особистого кабінету мешканця планують після 20 березня», – повідомили також сьогодні, 10 березня, в прес-службі Львівської міськради.

У ній також нагадали: «Особистий кабінет мешканця» – проект управління інформаційних технологій ЛМР. Головна мета порталу – налагодити результативну співпрацю мешканців міста та органів місцевої влади, а також спростити доступ львів’ян до адміністративних послуг. Послугами Особистого кабінету мешканця можна скористатися з 2015 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів