Опалювальний сезон можуть розпочати раніше

14:01 19 вересня 2013 р.

«Враховуючи зміни клімату, опалювальний сезон може розпочатися раніше», – інформувала сьогодні, 19 вересня, на прес-конференції начальник Управління комунальної теплоенергетики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олена Малежик.

Агенція «Українські Національні Новини» цитує ще й таке її повідомлення: «Тому завдання було підготувати соціальну сферу (школи та садочки) до 1 вересня, лікарні – до 15 вересня, всі інші об’єкти – до 1 жовтня. А у нас ще є майже два тижні, тому ми розуміємо, що до 1 жовтня ми маємо завершити всі роботи і своєчасно розпочати опалювальний сезон».

Утім, Олена Малежик запевнила, що на сьогодні готовність України до опалювального сезону складає 98%. Інформувала також, що підготовка до опалювального сезону обійдеться у 3,5 млрд грн, а на сьогодні вже профінансовано 3,2 млрд.

Зокрема, з цієї суми передбачено: на житловий фонд 960 млн грн, на об’єкти теплопостачання – понад 1 млрд, по водопровідно-каналізаційному господарству – 445 млн, по дорожньо-мостовому господарству – 960 млн.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів