Окрім багатоповерхівки у Дніпрі, ворог поцілив по підприємству

09:01 23 лютого 2024 р.

Фото до новини

У потрощеному будинку подовжують пошуки людей, які можуть бути під завалами.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, пише DailyLviv.com.

"П'ять безпілотників знищили оборонці неба цієї ночі над областю, - йдеться у дописі в соціальних мережах Сергія Лисака. - По два – у Синельниківському та Дніпровському районах. Ще один – у Новомосковському.

На жаль, й влучань уникнути не вдалося. Окрім багатоповерхівки у Дніпрі, ворог поцілив по підприємству. 

З восьми постраждалих через атаку двоє залишаються в медзакладі. Вони в стані середньої тяжкості. Решта лікуватиметься амбулаторно. 

У потрощеному будинку подовжують пошуки людей, які можуть бути під завалами. 

Не припиняв агресор й обстріли Нікопольшини. Вогнем артилерії накривав райцентр, Мирівську та Червоногригорівську громади. 

Пошкоджені 2 підприємства, 3 приватні будинки. Побиті господарські споруди. Зачепило лінії електропередач. Люди цілі".

Поліція Дніпропетровської області повідомила, що внаслідок удару безпілотника по багатоповерхівці у Дніпрі травмовані люди: поліцейські приймають заяви від постраждалих та допомагають розбирати завали.

"Вночі російська армія атакувала Дніпропетровщину «шахедами». Удар прийшовся по житловому дев’ятиповерховому будинку в Амур-Нижньодніпровському районі.

Внаслідок вибуху виникла пожежа, травми різного характеру отримали мешканці багатоповерхівки, які мирно відпочивали у своїх оселях. Людей госпіталізували до лікарні. У будинку на восьмому та дев’ятому поверхах вщент зруйновано три квартири, ще дві пошкоджено. Також пошкоджень зазнали автомобілі, припарковані у дворі.

Зараз на місці російського удару працюють всі служби поліції та криміналістична лабораторія. На місці розгорнуто мобільний пункт прийому звернень громадян. Аварійно-рятувальні роботи тривають.

За даним фактом буде відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни)", - повідомляє поліція Дніпропетровщини.

Уночі російські окупанти атакували Україну 31 ударним БпЛА типу «Shahed». Окрім Дніпра, руйнування зафіксовані в прибережній зоні Одеси.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів