Охоронці «Львівської залізниці» проведуть рейди

11:20 16 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

На «Львівській залізниці» стартував місячник з профілактики невиробничого травматизму.

Про це повідомили на сайті «Львівської залізниці», де також розповіли: «У рамках акції залізничники планують реалізувати комплекс практичних заходів і провести інформаційно-роз’яснювальну кампанію, скеровану на запобігання невиробничому травматизму громадян та популяризації правил безпеки на залізничному транспорті. Особливу увагу працівники магістралі приділятимуть тематичним бесідам та практичним заняттям із молоддю, зокрема учнями та студентами закладів освіти».

«Першочергово залізничники планують завітати з лекціями про правила безпеки громадян на залізничному транспорті у заклади та установи, що розташовані поблизу об’єктів інфраструктури. Поряд із тим, залізничники продовжують регулярно нагадувати пасажирам про правила безпеки на об’єктах інфраструктури через гучномовний зв’язок у поїздах, на вокзалах та станціях, а також подбали про своєчасне і чітке надання громадянам інформації про прибуття, прямування, відправлення поїздів та маневрову роботу на станційних коліях», – поінформували також на сайті «Львівської залізниці».

«У рамках місячника також відбудуться комісійні обстеження стану утримання та освітлення пасажирських платформ, пішохідних і службових переходів тощо. А стрільці воєнізованої охорони залізниці спільно з працівниками дирекцій, служб і структурних підрозділів проведуть рейди, за підсумками яких буде сформовано своєрідну карту невиробничого травматизму магістралі із визначенням ділянок несанкціонованих переходів громадян через колії та інших місць, де спостерігаються масові порушення правил безпеки, що призводять до травмування громадян. За підсумками рейдів для запобігання подальшим порушенням буде розроблено практичні заходи, які буде реалізовано в рамках «Програми з попередження нещасних випадків невиробничого характеру на залізничному транспорті України на 2020 рік», – повідомили також на сайті «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів