Офіцери управління ОК «Захід» привітали поранених бійців у львівському госпіталі

20:58 7 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

У суботу, 7 січня, група офіцерів управління оперативного командування «Захід» відвідала поранених бійців підпорядкованих йому військових частин у військово-медичних установах міністерства оборони України.

Зокрема, в розташованому у Львові Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону відвідувачі побували у хірургічному, терапевтичному та травматологічному відділеннях. Святкові листівки з нагоди Різдва та символічні подарунки вручили п’ятьом військовослужбовцям, які отримали поранення під час виконання завдань антитерористичної операції. Як зазначив старший групи від управління оперативного командування «Захід» полковник Віталій Челбін, за дорученням командувача об’єднання генерал-лейтенанта Ігоря Довганя офіцери органу військового управління спільно з представниками Львівського обласного військового комісаріату ознайомилися з ходом лікування поранених, обговорили з керівництвом військово-медичного закладу шляхи вирішення проблемних питань підлеглих та чинники, які сприятимуть якнайшвидшому відновленню здоров’я воїнів.

Натомість у Мукачівському військовому госпіталі двох військовослужбовців служби за контрактом, які відновлюють своє здоров’я після поранення відвідав командир 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Герой України полковник Сергій Шаптала. А у Вінниці до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону завітали перший заступник командувача Повітряних Сил Збройних Сил України, начальник Вінницького гарнізону, генерал-лейтенант Аркадій Вашутін, а також заступник начальника Вінницького гарнізону з виховної роботи полковником Олег Кудренко.

Під час відвідування військово-медичного закладу військові начальники привітали зі святом поранених військовослужбовців-учасників АТО, які перебувають на лікуванні та медичних працівників ВМКЦ Центрального регіону, вручили солодкі подарунки та квіти.

Про це повідомили сьогодні, 7 січня, в прес-службі міністерство оборони України, де також опублікували фоторепортаж з госпіталів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів