Одну й ту ж землю у Білогорщі роздали двічі: атовцям і Рясне-Руській сільраді

17:05 26 травня 2020 р.

Фото до новини

Cьогодні, 26 травня, відбулась зустріч заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка з учасниками АТО щодо надання їм земельних ділянок у кварталі Білогорща.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Учасники АТО порушили питання оформлення землевпорядної документації на земельні ділянки.

Відтак, проблема полягає у тому, що під час оформлення земельних ділянок встановлено технічну помилку, зокрема накладання земельної ділянки Рясне-Руської сільської ради на територію кварталу Білогорща.

Юрій Бучко зазначив, щоб виправити цю помилку, необхідно розробити технічну документацію по зміні меж земельної ділянки, що накладається. У цьому випадку технічна документація виготовляється на підставі рішення Рясне-Руської сільської ради.

“Щодо ситуації з накладанням земельної ділянки Рясне-Руської сільської ради на територію кварталу Білогорща, розробник документації, а це Львівський інститут землеустрою, допустив помилку. Відтак, він звернувся до Рясне-Руської сільської  ради для виправлення помилки шляхом розроблення документації щодо зміни. У четвер відбудеться засідання комісії Рясне - Руської  сільської ради,  під час якого напрацюють проект рішення щодо змін меж земельної ділянки, яка накладається на квартал Білогорща”, - наголосив Юрій Бучко.

За його словами, у п’ятницю рішення щодо зміни конфігурації земельної ділянки винесуть на сесію.

“Львівська ОДА тримає на контролі питання впорядкування документації по земельних ділянках учасникам АТО у кварталі Білогорща”, - підкреслив Юрій Бучко.

Нагапдаємо, у Львові вирубають 15 гектарів лісу для забудовників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів