ОДА перерахувала на потреби Львівщини 240,4 млн. гривень

09:30 24 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: varianty.lviv.ua

Департамент фінансів Львівської ОДА перерахував упродовж тижня на потреби Львівщини 240,4 млн. гривень.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Зокрема, кошти в сумі 147,3 млн. гривень забезпечили повноту та своєчасність виплати заробітної плати в бюджетній сфері, оплату спожитих енергоносіїв, придбання  медикаментів та продуктів харчування».

На ремонт та утримання автомобільних доріг області були спрямовані 68,7 млн. гривень, на проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку – вісім мільйонів гривень, на придбання обладнання та ремонт приміщень закладів професійно-технічної освіти – 5,9 млн. гривень, на реалізацію «Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна» – чотири мільйонів гривень, на газифікацію населених пунктів – 2 млн. гривень, на енергозбереження для бюджетної сфери – 1,3 млн. гривень.

На придбання пожежно-рятувального автомобіля середнього класу для пожежогасіння і проведення рятувальних робіт в рамках співфінансування проекту «Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні» скерували 1,1 млн. гривень, на підтримку та розвиток агропромислового виробництва – 0,9 млн. гривень, на будівництво та реконструкцію водопроводів – 0,7 млн. гривень, на охорону навколишнього природного середовища – 0,5 млн. гривень.

Окрім цього, перерахували місцевим бюджетам субвенції на реформування систем охорони здоров'я в сумі 2,1 млн. гривень, а на пільги й житлові субсидії населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу – 1,6 млн. гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів