ОДА перерахувала на потреби Львівщини 180 мільйонів гривень

16:32 16 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Львівська облдержадміністрація перерахувала впродовж тижня на потреби області 180 мільйонів гривень.

Про це повідомили в п’ятницю, 16 серпня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Кошти в сумі 115,4 млн. гривень забезпечили повноту та своєчасність виплати заробітної плати в бюджетній сфері, оплату спожитих енергоносіїв, придбання  медикаментів та продуктів харчування».

«На ремонт та утримання автомобільних доріг області в сумі спрямовано 30,4 млн. гривень, на забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов у школах – 10,2 млн. гривень, на будівництво об'єктів соціально-економічного та житлово-комунального призначення – 9,1 млн. гривень, на проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку – 7,2 млн. гривень, на охорону і збереження культурної спадщини – 2,6 млн. гривень», – поінформували також в облдержадміністрації.

«На придбання обладнання для навчальних цілей, капітальний ремонт приміщень для закладів освіти скерували 2,4 млн. гривень, на співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги в галузі охорони здоров'я – 1,1 млн. гривень, на розвиток земельних відносин та  природоохоронні заходи по 0,6 млн. гривень, на підтримку та розвиток агропромислового виробництва – 0,5 млн. гривень. Крім того, перераховано місцевим бюджетам субвенцію на розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості в сумі 21 мільйон гривень», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів