Обстріл Харкова опівночі

23:47 11 жовтня 2023 р.

Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Пошкоджено приватний будинок.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, пише Dailylviv.com.

"Окупанти вкотре обстріляли Харків. Зафіксовано «приліт» в одному з районів міста. 

За попередньою інформацією, один чоловік отримав поранення. 

Пошкоджено приватний будинок. На місці працюють всі екстрені служби. Інформація уточнюється", - йдеться у повідомленні Олега Синєгубова.

"За уточненою інформацією екстреної медичної допомоги, внаслідок удару окупантів по м. Харків один чоловік отримав осколкові поранення. Також за допомогою до медиків звернулась жінка - гостра реакція на стрес.  Наразі спеціалісти надають постраждалим всю необхідну допомогу", - додав згодом Олег Синєгубов.

Міський голова Харкова Ігор Терехов подав таку інформацію: "Ворог знову бʼє по Харкову. Попередньо є «приліт» по одному з районів на околиці міста. Інформація щодо можливих постраждалих та руйнуваннях наразі збирається.

Є попередня інформація про влучання по приватному житловому будинку. Наразі є відомо про одного пораненого та пожежу на місці «прильоту».

"Сили ППО Харківської області відпрацювали по ворожих БПЛА, успішно знищивши частину літальних апаратів. На жаль, у місті зафіксовані вибухи. Зокрема є інформація про влучання у приватний житловий сектор та одного пораненого", - повідомив бригадний генерал юстиції Сергій Мельник. 

Водночас зафіксовані потужні вибухи в Ізмаїлі на Одещині.

Пізно ввечері 12 жовтня ударні БпЛА атакували Україну з кількох напрямків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів