Обленерго попередило, що сьогодні воно знеструмить львівський водоканал, а завтра – електротранспорт

17:50 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zakazelektrika.kiev.ua

Як повідомили в понеділок в прес-службі «Львівобленерго», це комунальне підприємство анонсує, що, у зв’язку із заборгованістю йому за спожиту електроенергію, воно обезводнить наше місто й змусить населення добиратися на роботу пішки.

У прес-службі (відділі корпоративних зв’язків) ПАТ «Львівобленерго» повідомили в понеділок:

«Сьогодні, 30 березня 2015 року, буде припинено електропостачання ЛМКП «Львівводоканал» у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію на суму 1 млн 142 тис. грн. Попередження про припинення послуг електропостачання у разі непогашення боргу ЛМКП «Львівводоканал» отримало 23 березня 2015 року. Згідно з чинним законодавством України ПАТ «Львівобленерго» зобов’язане приняти послуги електропостачання споживачам-боржникам».

А невдовзі прес-службі (відділі корпоративних зв’язків) ПАТ «Львівобленерго» повідомили також у понеділок:

«Завтра, 31 березня 2015 року, о 04:00 год. буде припинено електропостачання  ЛКП «Львівелектротранс» у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію.  Станом на 30 березня 2015 року борг ЛКП «Львівелектротранс» перед ПАТ «Львівобленерго» складає 2 млн. 32 тисяч грн.

Попередження про припинення послуг електропостачання у разі непроведення розрахунків ЛКП «Львівелектротранс» отримало 24 березня 2015 року. Згідно з чинним законодавством України ПАТ «Львівобленерго» зобов’язане приняти послуги електропостачання споживачам-боржникам».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів