Обласна рада скерувала в бюджеті Львівщини учасникам війни 1,4 млн. гривень

21:00 20 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: з інтернет-мережі «Facebook»

Голова бюджетної комісії ЛОР Ярослав Качмарик повідомив у вівторок: «При необхідності, фінансовий ресурс буде збільшений. Однак ми щиро сподіваємося, що такої необхідності не виникне».

Інтернет-видання «iPress.ua» передає сьогодні, 20 січня, в повідомленні «Львівська облрада передбачила в бюджеті 1,4 млн грн на виплати учасникам АТО»:

«Львівська обласна рада виділила 1 млн 446 тис грн на виплату матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції та їх сім'ям в 2015 році. Про це повідомив голова бюджетної комісії Львівської облради Ярослав Качмарик, інформують «Українські новини».

За його словами, сума коштів може бути в подальшому збільшена. «При необхідності фінансовий ресурс буде збільшений. Однак ми щиро сподіваємося, що такої необхідності не виникне», – зазначив він.

Зазначимо, сьогодні Львівська облрада прийняла бюджет на 2015 рік. Як повідомляв «iPress.ua», сім’ям загиблих і постраждалих під Волновахою нададуть матеріальну допомогу з обласного бюджету Донеччини.

Нагадаємо, з 5 листопада сім’ї загиблих міліціонерів мають право нафінансову допомогу на рівні з сім'ями військових – 609 тисяч грн. Станом на 10 грудня міноборони погодило присвоєння статусу учасника АТО понад 2 тисяч осіб. Спрощено процедуру оформлення інвалідності для учасників АТО та процедуру отримання учасниками АТО, які втратили працездатність, необхідної протезної продукції».

Про це повілдомляється у вівторок на сайті інтернет-видання «iPress.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів