Обговорення розвитку Франківського району Львова буде відкритим

09:50 16 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com

У понеділок, 18 листопада, о 18.00 у приміщенні управління туризму на вулиці Руській (№20) розпочнеться публічне обговорення з ключовими стейкхолдерами, теоретиками та практиками у сфері архітектури, урбаністики та транспорту щодо перспективного розвитку Франківського району.

Про це повідомили в суботу, 16 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що комплекс громадських будівель та просторів на перетині вулиць Княгині Ольги, Володимира Великого та Наукової сформувався ще у 70-тих та 80-тих роках ХХ століття. За часів незалежності тут виникли ринки, додаткові торгові заклади, а благоустрій залишає бажати кращого.

Про те, яким має та може бути цей мікрорайон і як втілити сміливі ідеї в життя, дискутуватимуть із головним архітектором Львова Антоном Коломєйцевим, урбаністами, архітекторами та фахівцями з транспорту. Питання до обговорення –
як покращити транспортну ситуацію, вирішити питання трамвайних мостів та зробити користування громадським транспортом максимально комфортним, як сформувати якісні громадські простори: алеї, площі, зручні пішохідні зв’язки, яку архітектурну та історичну цінність мають окремі будівлі 70−80-х років, яким чином забудова може трансформуватись у майбутньому, яких функцій бракує цьому міському субцентру.

Як інформував «ЩЛ», «Соціальний форум» збере у Львові понад 50 ГО й БФ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів