Нового начальника Львівського обласного ТЦК та СП звільнили з посади

09:30 10 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Денис Чаюк був головним військкомом Львівщини трохи більше як місяць.

Наказом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) 41-річного полковника, Героя України Дениса Чаюка було звільнено з посади. Про це LVIV.MEDIA повідомили джерела в Міноборони, пише Dailylviv.com

У наказі, який 6 жовтня підписав генерал Залужний, йдеться про те, що полковник Чаюк звільнений з посади начальника Львівського ТЦК та СП та призначений на посаду заступника командира однієї з військових частин.

Офіційного підтвердження від Міністерства оборони цієї інформації поки що немає, але зважаючи на те, що  LVIV.MEDIA належить Зіновію Козицькому, батькові начальника ЛОВА Максима Козицького, їхні джерела не мали б обманювати. 

Читайте також: Начальник Львівського обласного ТЦК і СП Олександр Тіщенко написав прощальне слово

Інформації "від джерел" про те, хто наступним очолить Львівський обласний територіальний центр комплектування і соціальної підтримки, ще немає.

Нагадаємо, полковник Денис Чаюк був начальником Львівського ТЦК та СП трохи більше як місяць. 4 вересня Герой України Денис Чаюк замінив у ЛОТЦК та СП депутата облради Олександра Тіщенка. 

Денис Чаюк є учасником антитерористичної операції, брав участь у боях за Луганський аеропорт та Дебальцеве. А з початком повномасштабної російсько-української війни разом зі своїми бійцями стримував просування російських військ на Запоріжжі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів