Новобранці Львівського полку Національної гвардії присягнули на вірність народу України

18:44 16 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

У прес-службі Національної гвардії України повідомили в суботу, що 61 військовослужбовець строкової служби Львівського полку НГУ присягнув на вірність народу України.

У прес-службі Національної гвардії України повідомили сьогодні, 16 травня,

«45-й Римнікський орденів Кутузова, Богдана Хмельницького, Червоної Зірки полк Національної гвардії України (оскільки  цей підрозділ вже називали цьогоріч на сайті НГУ її Львівським полком (військова частина 4114 на вулиці Стрийській, 146 у Львові), нагадування його совєтської назви щонайменше дивує, тим паче – після того, як учора Президет Петро Порошенко підписав прийняті Верховною Радою закони про декомунізацію. – «ЩЛ») прийняв до своїх лав молоде поповнення. 61 військовослужбовець строкової служби склали Військову присягу на вірність народу України. 

Урочисто захід розпочався з виносу бойового прапору військової частини. Після церемонії складання Військової присяги молодогвардійців привітав т.в.о. командира військової частини полковник Руслан Босий:

«Шановні солдати, батьки, гості та ветерани сьогодні в частині особливий день, професія воїна, захисника завжди була почесна на нашій землі. Специфіка завдань нашої військової частини полягає в повсякденному виконанні завдань служби з охорони громадського порядку, високе почуття відповідальності, чесність допоможуть вам сумлінно виконати всі покладені на вас завдання. Вірю, що кожен з вас стане справжнім захисником нашої Вітчизни».

Також до привітань долучились ветеран військової частини, учасник ліквідації аварії на Чорнобильський АЄС Ігор Вовк, батько молодого солдата Володимир Брус та солдат Олександр Ступінь. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих за незалежність та цілісність нашої держави під час проведення АТО на сході країни.

Отець Михайло побажав майбутнім воїнам наполегливості та витримки та благословив молодих воїнів на ратну службу. Наприкінці заходу командування військової частини поспілкувалось з батьками молодих солдат».

Про це повідомили сьогодні, 16 травня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів