Нова патрульна служба у Львові та Одесі офіційно отримає повноваження 20 серпня, – МВС

16:12 5 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Громадське телебачення

Функції чинної міліції перейдуть до новостворених органів Національної поліції.

В Одесі та Львові підрозділи патрульної служби офіційно отримають повноваження 20 серпня цього року. Про це повідомив сьогодні, 5 серпня, під час брифінгу щодо положень Закону «Про Національну поліцію» заявив начальник Департаменту юридичного забезпечення МВС Денис Горбась.

За його словами, функції чинної міліції перейдуть до новостворених органів Національної поліції. Він нагадав, що загалом Закон «Про Національну поліцію» набирає чинності через три місяці з наступного дня після його публікації.

Водночас Горбась зазначив: «Відповідно відносно підрозділів патрульної служби в Одесі і у Львові цей закон набирає силу з 20 серпня поточного року».

Щодо патрульної служби міста Києва він розповів, що цей закон набирає юридичної сили для столичної поліції з моменту його офіційного публікування. Напередодні Президент України Петро Порошенко підписав закон про поліцію.

Верховна Рада прийняла в другому читанні закон «Про Національну поліцію» 2 липня цього року. За відповідне рішення віддали голоси 278 нардепів.

Про це повідомили сьогодні, 5 серпня, на телевізійному «5 каналі».

Як інформував «ЩЛ», голова обласної державної адміністрації Олег Синютка, заявив учора, щонове правоохоронне відомство запрацює у Львові 28 серпня цього року

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів