Невідомі обстріляли маршрутне таксі за 16 км від Києва (відео)

11:58 28 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pro-goroda.ru

Про це повідомляє в понеділок відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 28 квітня, в повідомленні «На Київщині невідомі обстріляли маршрутне таксі»:

«Сьогодні, о 7.40, до чергової частини Києво-Святошинськогорайонного відділу міліції по лінії «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Михайлівська Рубежівка (за 16 км на захід від  столиці. – «ЩЛ»), що на Київщині, невідомі обстріляли  маршрутне таксі. На місце події прибула слідчо-оперативна група, експертно-криміналістична та кінологічна служба.

Правоохоронці з’ясували, що невідомі особи, які прибули на трьох автомобілях без номерних знаків на кінцеву зупинку громадського транспорту, після того як здійснили постріли з невстановленої зброї, зникли в невідомому напрямку. У результаті даної події троє чоловіків, які знаходились в маршрутному автобусі, отримали тілесні ушкодження. 

Потерпілі каретою швидкої допомоги з забійними ранами доставлені до найближчого травмпункту. Наразі здоров’ю громадян нічого не загрожує.

Для встановлення місця перебування та подальшого затримання підозрюваних Головним управлінням МВС України в Київській області введено оперативний план «Сирена».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів