Неподалік Львова загинув унаслідок зіткнення двох автомобілів і мікроавтобуса пасажир (оновлено)

09:00 18 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Причини ДТП усе ще встановлюють.

Біля Львова зіткнулися три автомобілі – позашляховик, легкове авто та бус. Внаслідок аварії одна людина загинула, ще двоє – отримали тілесні ушкодження. 

ДТП відбулась учора, 17 грудня, близько 10.30 на автодорозі «Західний обхід міста Львова». 

За попередніми даними, керманич позашляховика «Toyota Tacoma», 59-річний мешканець Пустомитівського району, не обрав безпечної швидкості руху та виїхав на зустрічну смугу, де вчинив зіткнення з автомобілями «Opel Kadett» та «Mercedes-Benz Sprinter». За кермом легковика «Opel» був 40-річний житель Пустомитівського району. Водій буса – 34-річний чоловік, також мешканець Пустомитівського району. 

Унаслідок аварії загинув пасажир автомобіля «Opel», 56-річний чоловік. Водій цього авто – отримав численні поранення. Його шпиталізували до реанімації. 

Також травмувався керманич позашляховика «Toyota». Медики діагностували у нього перелом ребер та забій стегна. Постраждалого було госпіталізовано до травматологічного відділення лікарні. 

Триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини ДТП.

Про це повідомили сьогодні, 18 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли в четвер:

«17 грудня о 10:27 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Солонка в Пустомитівському районі Львівської області. Водій автомобіля «Опель» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «Мерседес спринтер» та автомобілем «Тойота».

Унаслідок ДТП травмувалися три особи. Пасажир автомобіля «Опель», 1959 року народження, загинув на місці події.

Рятувальники ДПРЧ-4 Львова за допомогою гідравлічного інструменту деблокували потерпілого кермувальника із «Опеля» та вивільнили тіло загиблого пасажира. Власник авто «Тойота», 1956 року народження, та  власник «Мерседесу» від подальшої госпіталізації відмовилися.

Водій автомобіля «Опель» 1975 року народження з травмою двох ніг госпіталізований у 8-му міську клінічну лікарню Львова. Обставини події встановлюють фахівці правоохоронних органів».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів