Неподалік Львова загинула внаслідок ДТП жінка (відео, оновлено)

18:00 9 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/PressLviv

У Брюховичах перекинувся та злетів з дороги «Lexus RX 300».

«ДТП. Брюховичі. «Lexus RX 300» перекинувся та злетів з дороги. Жінка померла у швидкій, у чоловіка – перелом шиї та черепно-мозкова травма», – повідомили 8 грудня ввечері на акаунті Патрульної поліції Львова в «Тwitter», де також опублікували фото з місця події.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 9 грудня: «8 грудня о 21:29 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на вулиці Львівській у селищі Брюховичі з’їхав з дороги та перекинувся. водій автомобіля «Lexus RX 300». Унаслідок ДТП власниця автомобіля, 1977 року народження, від отриманих травм загинула на місці події. Водій автомобіля у важкому стані госпіталізований у Клінічну міську лікарню швидкої медичної допомоги. Рятувальники ДПРЧ-32 сел. Брюховичі провели роботи по відключенню акумуляторної батареї автівки аби запобігти її загоранню. Також вогнеборці здійснили проливку моторного відсіку автомобіля».

Своєю чергою, тележурналісти розповіли в середу: «Внаслідок ДТП біля Львова пасажирка авто загинула на місці. Водій у важкому стані у реанімації. Він не впорався з керуванням, з’їхав з дороги. Після цього автівка кілька разів перекинулась. Пасажирку, яка не була пристебнута ременем безпеки, викинуло з машини на кілька метрів. Водія рятують у лікарні швидкої допомоги: у чоловіка перелом шиї та важка черепно-мозкова травма».

Про це повідомили сьогодні, 9 грудня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів