Неподалік Львова ліквідували пожежу на складі

11:14 21 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Як запевнили рятувальники, «хавдяки кваліфікованим діям підрозділів ДСНС вдалось врятувати виробниче приміщення та устаткування від знищення вогнем».

«Вогнеборці ліквідували в Яворівському районі займання у складських приміщеннях», – повідомили сьогодні, 21 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також опублікували фото з місця події й розповіли подробиці:

«20 серпня о 16:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому складському приміщенні в селі Бірки в Яворівському районі. Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання.

Завдяки кваліфікованим діям підрозділів ДСНС вдалось врятувати виробниче приміщення та устаткування від знищення вогнем. Пожежу локалізовано о 17:17, та повністю ліквідовано о 18:13.

Вогнем знищено складське приміщення та будівельні матеріали на площі 360 квадрантних метрів, пошкоджено стіну виробничого приміщення на площі 50 квадрантних метрів, дах на площі 60 квадрантних метрів. До ліквідації залучили 23 чоловік особового складу та сім одиниць спецтехніки.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина пожежі встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів