Неподалік автовокзалу у Львові закопують хворих тварин, – vk

22:55 19 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

На сторінці громадської організації «Варта-1» розповіли про звалище на вулиці Стрийській.

«Допоможіть! Зробили сміттєзвалище на вулиці Стрийській (шляховоремонтне підприємство Франківського району) біля житлового масиву та 200 метрів від центрального автовокзалу. За свідченнями людей, там закопують ще й хворих собак та тварин!», – повідомили сьогодні, 19 листопада, на сторінці громадськогої організації «Варта-1»  в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували фотографію звалища й розповіли:

«Писала на гарячу лінію Львова. Реакція каруселі – передали справу відділу, який не має до цього сектору стосунку (по телефону попросили закрити свою скаргу на деякий час, бо нібито ніяк не могли знайти те сміттезвалище).

Коли це не вийшло у них, то подзвонили до мене й сказали, що то не їх парафія. Питання – навіщо тоді їм це доручили? Напевно, щоб зам'яти діло. Бо, за словами п'яної вахтерші підприємства, туди звозять будь-яке сміття всі, кому не лінь. Поки що тихо, ніхто нічого не робить, а сміття як скидали так і скидають!»

P.S. У тому районі близько поверхневі води (колишні старовинні торф’яні болота), що може вилитись в коллосальну екологічну проблему для міста!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів